Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

08. 05. 2024. 23:58 >> 00:05

REAKCIJE NAKON MEČA

Belingem: Nikad ne umiremo; Tuhel: Greška Nojera presudila

Napadač Real Madrida Džud Belingem kazao je da je mentalitet tima donio plasman u finale.

Madriđani su slavili poslije preokreta (2:1) u revanš meču polufinala Lige šampiona

"Mnogo puta smo izgledali mrtvi i sahranjeni, ali imamo taj mentalitet da nikad ne umiremo", rekao je Belingem.

Englez se osvrnuo na partiju Hoselua, koji je u igru ušao u 81. minutu da bi u finišu sa dva gola odveo tim na "Vembli".

"Hoselu zaslužuje sve. Važan je član tima ove sezone. Postoji razlog zašto okrećemo toliko utakmica, to je zbog ovih navijača. Oni vam daju energiju koju ne možete dobiti ni iz čega drugog", kazao je Belingem.

Na drugoj strani, trener Bavaraca Tomas Tuhel smatra da je greška Nojera kod prvog gola Reala prelomila meč.

"Nojer je pogriješio, a do tada je bio naš najbolji igrač. Do tog trenutka nas je čuvao. To je individualna greška koja mijenja igru i onda smo pali.

U nadoknadi je Bajernu poništen gol. Pogodio je De Liht, ali je pomoćni sudija požurio da signalizira ofsajd i šut Holanđanina uslijedio je nakon zvižduka Marčinjaka. Možda je bio ofsajd, možda i ne...

"Šta mislim o Bernabeuu? Taj stadion utiče na sudije“.

Vinisijus je još jednom pokazao klasu.

"Ovaj tim i što mogu da igraju toliko puta na ovom terenu i to ponovo. Ovo je Real Madrid, uvijek vjerujemo u sebe i desilo se još jednom. Idemo na 15. Kada igramo kod kuće osjećamo jedinstvo našeg tima i to će uvijek napraviti razliku, ako budem morao da odem u odbranu, uradiću to bez ikakvih problema“, poručio je Brazilac.

Real će u finalu 1. juna igrati protiv Borusije na "Vembliju".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније