Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 08. 2014. 00:58 >> 01:13

HAMES DEBITOVAO GOLOM

Atletiko iščupao remi na "Bernabeu"

Real je bio na pragu trijumfa u prvom meču Superkupa Španije, pošto je golom Hamesa Rodrigesa vodio do 88. minuta, ali je Atletiko spretnim golom Raula Garsije iščupao remi 1:1 i za nijansu je bliži trofeju. Revanš se igra u petak na "Visente Kalderonu".

Početak meča obilježili su oštri startovi na obje strane, a do prve izglednije  prilike došao je Real u desetom minutu. Pokušao je Bejl, ali lopta je otišla pored gola.

Tri minuta kasnije na drugoj strani Mandžukić je imao odličnu priliku, ali je Kasiljas odlično intervenisao.

Isti igrač je u 31. minutu odlično izveo slobodan udarac, ali je odbrana “kraljevskog kluba“ pravovremeno reagovala.

U 41. minutu je viđeno je posljednje uzbuđenje u prvom dijelu. Bejl je centrirao sa lijeve strane, Ronaldo zahvatio loptu glavom, ali je lopta završila pored gola Atletika.

U poluvremenu je Hames Rodriges zamijenio Ronalda. Već poslije dva minuta drugog poluvremena Bejl je dobru priliku. Pobjegao je Godinu iskosa sa desne strane, šutirao, ali je Moja odlično odbranio.

U 68. minutu Velšanin je snažno šutirao iz slobdnjaka sa ivice šesanesterca, Moja je odbio loptu, na koju je natrčao Kros, ali njegov šut iz izgledne situacije otišao nebu pod oblake.

Real je poveo u 81. minutu -  Kros je započeo akciju, odigrao na  desnu strane, Karvahal je centrirao, Benzema je izblokiran, ali je Hames Rodriges na pravom mjestu i njegov udarac uz devijaciju Ansaldija završava u mreži - 1:0.

Ipak, sedam minuta kasnije Atletiko je izjednačio. Nakon kornera Raul Garsija je neometan sa dva tri metra poslao loptu u mrežu. Do kraja su se "jorgandžije" iskusno odbranile, pa je ostalo 1:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније