Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2014. 09:51 >> 10:03

ŽRIJEB U MONAKU

Danas se formiraju grupe Lige šampiona, TVCG2

Posljednjih pet učesnika Lige šampina saznali smo sinoć, a danas ćemo biti pozanto ko će protiv koga u prvoj fazi nadmetanja u novoj sezoni najuzbudljivijeg i najkvalitetnijeg fudbalskog klupskog takmičenja.

Žrijeb će biti obavljen u Monaku od 17:45 sati, a direktan prenos možete pratiti na Drugom programu TVCG.

Kao i uvijek, 32 tima su na osnovu koeficijenta podijeljena u četiri šešira sa po osam klubova. Potom će biti raspoređeni u osam grupa sa po četiri ekipe od kojih će se po dvije prvoplasirane plasirati u osminu finala, dok će se trećeplasirane uključiti u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Kada se pogleda sastav šešira, sigurno da ćemo još jednom vidjeti "grupu smrti". Prva dva, po običaju, puna su najvlalitetnihjih klubova Evrope, dok je u trećem šeširu Liverpul, koji se nakon dugo vremena vratio na veliku scenu, a tu je i Bilbao koji je sinoć pokazao da mu je mjesto na najsvjetlijoj fudbalskoj pozornici.

U četvrtom šeširu, koji je rezervisan za najgore rangirane klubove, nalazi se italijanska Roma, koji bi svi htjeli da izbjegnu, ali i Monako, koji sa Falkaom (ako ostane) ima tim za značajniji upjeh.

Prvi šešir: Real Madrid, Barselona, Bajern, Čelsi, Benfika, Atletiko Madrid, Arsenal, Porto;

Drugi šešir: Šalke, Borusija Dortmund, Juventus, Pari Sen Žermen, Šahtjor, Bazel, Zenit, Mančester Siti;

Treći šešir: Bajer Leverkuzen, Olimpijakos, CSKA Moskva, Ajaks, Liverpul, Sporting, Galatasaraj, Atletik Bilbao;

Četvrti šešir: Anderleht, Roma, APOEL, BATE Borisov, Ludogorec, Maribor, Monako, Malme.

Takođe, na ceremoniji u Monaku će se održati tradicionalni UEFA-in izbor najboljeg fudbalera na Starom kontinentu, a za nagradu su nominovani Manuel Nojer i Arjen Roben iz Bajern Minhena i Kristijano Ronaldo, zvijezda madridskog Reala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније