Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 09. 2014. 13:56 >> 15:47
4

I PORED PROBLEMA

Brnović: Cilj su tri boda!

Selektor Branko Brnović izjavio je da i pored brojnih problema sa povredama vjeruje da Crna Gora može pobijediti Moldaviju. Crna Gora i Moldavija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

On je, na pitanje novinara da uporedi sjutrašnji i prethodnu utakmicu sa Moldavijom pod Goricom, kazao da nemaju nikakve sličnosti.

"Sada imamo 11 momaka spremnih i zdravih, koji neće biti umorni od puta i utakmice sa Engleskom. Neće biti lako to je sigurno, bez tri igrača nijesmo ista reprezentacija, ali vjerujem u momke koji su tu i mislim da možemo da napravimo dobar rezultat. Potrebna su nam tri boda i daćemo sve od sebe da ih osvojimo", rekao je Brnović.

On je istakao da je najvažnije da se ne izgubi utakmicu, ali da Crna Gora ne smije biti zadovoljna bodom.

"Cilj nam je da osvojimo tri boda. Vjerujem da možemo doći do njih", rekao je Brnović.

Kapiten Mirko Vučinić kazao je da je u dobroj formi i da vjeruje da Crna Gora sjutra može slaviti pobjede.

"Neriješen rezultat bi bio isto kao i poraz. Igramo protiv Moldavije, poštujemo je, ali ne treba da tražimo alibi jer ako želimo plasman na EP moramo pobijediti Moladviju. Bez obzira falio nam jedan, dva ili pet igrača moramo ići na pobjedu. Ukoliko igramo neriješeno nemamo šta da tražimo", rekao je Vučinić.

Brnović je saopštio danas da je Nikola Drinčić napustio reprezentaciju, jer nije mogao da izdrži pritisak koji je imao u posljednje vrijeme, u vezi njegovog transfera.

Utakmica na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

(mina)

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније