Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 12:54 >> 12:43
1

HRVATSKA - SRBIJA

"Orlovi" sletjeli u Zagreb

Selektora srpske reprezentacije Sinišu Mihajlovića dočekala je vijest kako mu je trening pred navijačima ipak zabranjen.

Jake mjere osiguranja dočekale su reprezentaciju Srbije na zagrebačkom aerodromu Pleso. Policija je najavila kako ništa neće prepustiti slučaju i baš kao i 1999. godine, nadamo se kako će srpski fudbaleri i članovi stručnog štaba i saveza imati siguran boravak u Zagrebu.

"Utakmica visokog rizika" za obezbjeđenje je počela već danas, a želimo im da imaju što manje posla - rekao je Zoran Cvrk koji koordinira pitanja u HNS-u i sarađuje s MUP-om. 

Cvrk je najavio kako ipak neće moći biti uslišena želja Siniše Mihajlovića o treningu srpske reprezentacije na Maksimiru koji je trebao biti otvoren za javnost. Kaže kako taj prijedlog nije najavljen dovoljno rano i ne može se organiziovati zbog bezbjednosti.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović nije htio da daje izjave po dolasku. Press konferenciju će imati u 17 sati.

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je po dolasku izjavio da se dosta čuje s Davorom Šukerom.

''Naše dobre odnose neće poremetiti jedna utakmica. Sve što izjavljujemo vezano je za fudbal. Očekujem fer atmosferu i dobru utakmicu", rekao je Karadžić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније