Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 03. 2013. 17:13 >> 17:13

KVALIFIKACIJE ZA SP

Koentrao spasio Portugalce poraza

Izrael je bio na pragu velike pobjede kod kuće protiv Portugala, ali je Konetrao bio brži od sudijske pištaljke i donio bod svom timu u "kiši" golova - 3:3. Portugal dijeli drugu poziiju u grupi F sa današnjim rivalom, sa četiri boda zaostaka u odnosu na Rusiju (uz meč više).

Gosti su poveli već u drugom minutu preko defanzivca Bruna Alveša, ali je uslijedila "furija" Izraela u narednih sat vremena. Prvo je u 24. minutu izjednačio Tomer Hemed, a potpuni preokret donio je sjajnim golom Eden Ben Basad, u finišu prvog dijela igre.

Kada je Rami Geršon 20 minuta prije kraja povisio na 3:1,svi su pomislili da je meč riješen. Međutim, samo dva minuta kasnije, Helder Poštiga je pogodio i vratio neizvjenost, a Fabio Koentrao u trećem minutu sudijskog dodatka, krunisao veliki pritisak Portugalaca. Lijevi bek Reala je najbolje reagovao poslije pokušaja Uga Almeide i odbitka lopte od prečku.  

Bio je to peti meč izabranika Paola Benta (uključujući i prijateljske), bez pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније