Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 10. 2014. 23:43 >> 23:40

SNAJDER OCIJENIO

Borusija bila bolja barem za jedan nivo

Fudbaler turskog Galatasaraja Vesli Snajder izjavio je da je sinoćnji poraz njegovog tima u trećeg kolu Lige šampiona od Borusije Dortmund pokazao da je njemački tim mnogo bolji i kvalitetniji.

"Poraz od 4:0 je vrlo težak. Rezultat jasno pokazuje da je protivnik bio bolji od nas. Borusija je od nas bila bolja barem za jedan nivo", rekao je Snajder.

On je za holandsku televiziju "NOS" kazao da su igrači Galate izgubili samopouzdanje nakon rano primljenog pogotka.

"Počeli smo utakmicu vjerujući u sebe. Ali nakon što smo za samo pet minuta primili gol počeli smo da gubimo samopouzdanje. I na kraju smo poraženo sa 4:0", rekao je holandski fudbaler.

Naglasio je da turski tim sada treba da se fokusirati na Evropsku ligu.

"Trebamo biti realni. Najbolji rezultat možemo postići u Evropskoj ligi. Možda budemo treći u grupi i izborimo pravo učešća u Evropskoj ligi", istakao je Snajder.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније