Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 10. 2014. 21:31 >> 21:30

NIJESU GUBILI GLAVU

Ramos: Znali smo kako da reagujemo

Štoper Real Madrida Serhio Ramos bio je oduševljen nakon pobjede nad Barsom u El Klasiku 3:1.

"Veoma sam srećan. Pored primljenog gola, odigrali smo odlično u svakom pogledu i na svim djelovima terena. Znali smo šta želimo i dominirali smo. Ne samo kada smo imali loptu u posjedu, nego i u kontranapadima. Izgledali smo kompaktno", kazao je Ramos za španske medije.

Ramos je istakao da on i njegovi saigrači nijesu gubili glavu uprkos ranom vođstvu "blaugrane".

"Fudbal je igra puna preokreta i morate da znate kako da reagujete u određenom trenutku, a mi smo uspjeli u tome. Nijesmo igrali samo na kontre, nego smo prešli na njihovu polovinu, posjedovali loptu, a oni na to nijesu navikli", podvukao je Ramos.

Pike: Ne mogu sebi odsjeći ruke

Centralni bek Barselone Đerar Pike neshvatljivo je igrao rukom u svom šesnaestercu u 34. minutu i tako omogućio Realu da se vrati u igru. "Kraljevski klub" je na kraju slavio sa 3:1, a španski reprezentativac smatra da je konačan rezultat pravedan.

"Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu. Mesi i Nejmar su bili odlični i imali su sjajne prilike. Odigrali smo dobro u prvih 30 minuta. Konačan rezultat je pravedan. Nastavljamo dalje, prvenstvo nije gotovo", kazao je Pike za španske medije i dodao:

"Onda je sudija svirao penal... Pokušao sam da pokrijem što veći prostor. Ne mogu da odsječem sebi ruke. Nije mi izgledalo adekvatno da u datom trenutku stavim ruke iza leđa. Ronaldov gol iz penala je prelomio meč. Onda je uslijedio drugi, pa treći pogodak. Real ima veoma brze igrače. Mislim da je rezultat realan. Ipak, mislim da smo mogli više, iako je naš protivnik zaslužio pobjedu", zaključio je Pike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније