Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 10. 2014. 10:35 >> 10:32

ZENGA POHVALIO

Bufon je najbolji golman, bolji i od mene

Legendarni italijanski golman Valter Zenga pohvalio je kolegu Đanluiđi Bufona, kazavši da je najkompletniji čuvar mreže današnjice.

"Nekad su ljudi govorili da sam najbolji golman na svijetu, ali Đanluiđi je bolji od mene i po mom mišljenju nema mu ravnog. Tehnički je kompletan igrač, psihološki takođe, išao je sa Juventusom i u Seriju B. Ne bih bio iznenađen da brani i u 45. godini, možda ne u Juveu, ali u SAD recimo", smatra Zenga.

Zenga je branio od 1978. do 1999. i u tom period promijenio veliki broj klubova, dok je 36-godišnji Bufon bio u Parmi od 1995. do 2001. kada je prešao u Juventus.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније