Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 11. 2014. 18:37 >> 18:34

ŠKOLA ZA TRENERE

UEFA Pro diploma za Brnovića, Sarića i Bubanju

Škola za trenere Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) saopštila je da su Ivan Brnović, Obren Sarić i Slavoljub Bubanja uspješno odbranili diplomski rad i stekla zvanje trenera sa UEFA Pro diplomom.

Brnović je diplomski rad na temu "Analiza rada menadžmenta i stručnog rada u FK Dinamo Minsk" odbranio 25. novembra pred četvoročlanom komisijom u sastavu Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Branko Brnović i Sava Kovačević, pred kojom je istog dana diplomirao i Sarić čiji je završni rad napravljen na osnovu dvonedjeljnog stažiranja u Dinamu iz Zagreba.

Dva dana kasnije, svoj diplomski rad, "Analiza stručnog rada prvog tima i mlađih kategorija FC Debrecin", odbranio je i Slavoljub Bubanja, piše na sajtu saveza.

Prije pomenute trojke, najveće trenersko zvanje u svijetu kao prvi diplomci programa za UEFA Pro diplomu stekli su: Zoran Mijović, Boris Ljutica, Radisav Dragićević, Dragan Kažić, Vladan Tomić, Zoran Lemajić, Siniša Jelić, Nenad Vukčević, Vesko Stešević, Branko Brnović, Dragoje Leković i Nebojša Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније