Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2014. 22:05 >> 22:06

MINIEURO

Crna Gora bolja i od Moldavije

Crna Gora sa prvog mjesta u grupi D ide u nokaut fazu evropskog šampionata u mini fudbalu. Nakon Škotske i Izraela, u Sportskom Centru u Igalu pred oko 2000 navijača naš nacionalni minifudbal tim savladao je Moldaviju sa 5:4 i sa tri pobjede ide u nastavak takmičenja.

Na samom startu bilo je dosta nervoze, iako je našem timu odgovarao i bod za trijumf u grupi, razmišljali smo i o tome da bi u slučaju poraza sa Moldavijom, morali u osmini finala da igramo sa najvećim favoritom, aktuelnim šampionom, Rumunijom.

Taj negativni talas, razbio je golom Mrđenović u osmom minutu. Lopta se nakon njegovog udarca odbila od stative do mreže iza Slavinša.

Četiri minuta kasnije, ipak izjednačenje, odlična akcija Moldavije po desnoj strani, morali smo da upišemo asistenciju za Iuderana, a gol za kapitena Valucu. Do kraja prvog dijela igre, uglavnom nervoza na obje strane i dosta grešaka kod dodavanja, tako da se o izglednim prilikama malo govorilo.

Žustar početak u drugom dijelu naše ekipe, rivalskog golmana dva puta je testirao Mrđenović, a nakon njega, šut pored gola uputio je i Slobodan Drobnjak. To je sve bila dobra najava za gol Darka Alibabića koji se savršeno snašao pred mrežom Moldavije. To je bio samo početak fudbalske rapsodije, koju su sjajnim akcijama i golovima raspisivali Mrđenović, Slobodan Drobnjak, Alibabić i Vuković.

Do kraja susreta Moldavija je pokušala sa igračem umjesto golmana u polju i uspijela da spriječi ubjedljiv poraz.
Naša selekcija do kasno u noć čekaće rivala za narednu fazu jer se radi o selekciji koja će biti birana iz grupe četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

(Radio Jadran)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније