Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 12. 2014. 22:03 >> 22:00

PRIMERA

Viljareal nastavio niz, Malaga preokrenula

Fudbaleri Viljareala pobijedili su La Korunju sa 3:0, dok je Malaga nakon preokreta savladala Elče sa 2:1 u 16. kolu španske Primere.

La Korunja je na ovom teškom gostovanju, gubila već od desetog minuta kad se Do Santos izborio sam za poziciju i pogodio za rezultat prvih 45 minuta.

Do sljedećg gola čekalo se do 68. minuta kada je Vijeto na asistenciju Ruiza udvostručio prednost Viljareala. Isti igrač je u 73. minutu postigao svoj drugi gol i stavio tačku na nova tri boda domaće ekipe.

Viljarealu je ovo sedma pobjeda u nizu u svim takmičenjima, a posljednji poraz "žuta podmornica" je pretrpjela šestog novembra od Ciriha 3:2.

U drugoj utakmici, Malaga je do devete pobjede stigla ma strani. Domaćin je poveo golom Lombana u samoj završnici prvog dijela, ali je u nastavku andaluzijski sastav došao do preokreta.

Kamačo je u 49. minutu vratio stvari na početak, da bi Alberto u 77. minutu postigao gol za veliko slavlje Malage, koja je sada sedma sa 30 bodova, čak 10 više ima od osmoplasirane Selte.

Nešto ranije svoj susret 16. kola odigrali su Granada i Hetafe, a na kraju je meč okončan rezultatom 1:1.

Kordoba je u 40. minutu bio strijelac za domaće, Velazkez za goste u 78. minutu. Granada je 18. sa 13 bodova, a Hetafe 12. sa 17 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније