Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 01. 2015. 19:22 >> 19:17

PROŠLI VEST HEM I VILA

FA kup: Arsenal nakon goleade slavio u Brajtonu

U osminu finala FA kupa plasirali su se timovi iz Premijer lige – Arsenal, Vest Hem i Aston Vila. "Tobdžije" koje brane trofej su opravdale ulogu favorita protiv Brajtona i slavile u gostima 3:2, "Čekićari" minimalno pobijedili Bristol siti na gostovanju 1:0, dok je Vila kod kuće savladala Bormaut 2:1.

 

Već u drugom minutu Arsenal je poveo preko Tea Volkota, koji je postigao svoj prvi gol od kako se vratio na teren.

U 24. minutu Rosicki je fenomenalnim pasom proigrao Ozila, koji je rutinski pogodio suprotan ugao gola Brajtona i udvostručio prednost Arsenala.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, ali je Brajton odmah na startu drugog poluvremena preko O Grejdija vratio neizvjesnost 2:1.

Ipak, samo devet minuta kasnije, nova čarolija Rosickog. Prvo je bez gledanja odigrao ka Žiruu na stranu, a zatim je centaršut Francuza iz voleja zakucao u mrežu.

Ipak, poslije 15-ak minuta, Brajton je ponovo smanjio prednost. Baldok je bio strijelac, odbrana Arsenala je smušeno reagovala, pa je napadač Brajtona rutinski savladao Ščešnog.

Brajton je potom krenuo na sve ili ništa,  ali su se gosti odbranili, a imali su i veliku priliku u 84. minutu, kada je Sančez iz slobodnjaka pogodio prečku. U 86. minutu lopta je pogodila u ruku Čembersa, ali sudija nije odlučio da dosudi penal za Brajton i ostalo je 3:2.

Vest Hem je golom Sisoka deset minuta prije kraja slomio otpor Bristol Sitija, dok je Aston Vila savladala Bornmaut sa 2:1. Golove za domaćina su postigli Žil i Vajman, dok je u nadoknadi vremena Vilson smanjio na 2:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније