Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 20:09 >> 20:09

POZIV

Ibrahimović: Runi, dođi u PSŽ

Čelnici Pari Sen Žermena poručili su da im se dopada Vejn Runi, ali do sada nije bilo kontakta sa napadačem Mačester junajteda. To, međutim, nije bila prepreka Zlatanu Ibrahimoviću da ga pozove da dođe u Pariz.

Šveđanin vjeruje da će Runi doći u PSŽ  ukoliko želi da bude dio najvećeg fudbalskog projekta na svijetu. 

"Ako želi da bude dio velikog projekta postoji samo jedan klub u koji može da dođe. Samo on zna kakvu će odluku donijeti na ljeto, a svima je jasno šta mi radimo u Pari Sen Žermenu",  pozvao je Zlatan napadača "đavola" da se preseli u Pariz. 
 
Zahvaljujući kapitalu bogatih šeika klub je u proteklih 12 mjeseci doveo vrhunske igrače, poput Ibrahimovića, Lavecija, Tijaga Silvu, što im je omogućilo da se nađu u četvrtfinalu Lige šampiona. Šveđanin kaže da bi Runi samo doprinio reputaciji PSŽ-a, kao najvećeg kluba na svijetu. 

"Ne zadovoljavamo se činjenicom da smo dominantni u Francuskoj. Želimo da budemo vrhunski klub u Evropi, pa mogu da razumijem zašto su vlasnici zainteresovani za Runija", rekao je Ibra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније