Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 05. 2015. 11:29 >> 11:20

BOATENG OTVORIO DUŠU

Volio bih da se vratim u Milan

Fudbaler Gane Kevin-Prins Boateng rekao je danas da bi volio da se vrati u Milan i dodao da će konačnu odluku o svojoj budućnosti donijeti kada se vrati s odmora.

Boateng je u Šalke stigao iz Milana u ljeto 2013. godine, a klub iz Gelzenkirhena je nedavno, poslije poraza od Kelna, otpustio fudbalera Gane.

"Šalke je odlučio da me izbaci iz tima jer više nijesu imali povjerenja u mene", rekao je Boateng, prenosi portal "Goal.com".

Boateng još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, a jedna od opcija je povratak na San Siro.

"Povratak u Milan? Volim taj grad i volio bih da ponovo živim tamo. Razmotriću sve opcije po povratku sa odmora. Imali smo sjajan tim prije mog odlaska iz Milana, imali smo šampione poput Zlata Ibrahimovića i Klarensa Sedorfa. Teško je gledati kako se Milan sad muči, ali to se može dogoditi bilo kom timu", zaključio je Boateng. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније