Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 06. 2015. 12:52 >> 12:49

SVE DOGOVORENO

Mandžukić mijenja Teveza u Juventusu

Mario Mandžukić uskoro će postati novi član viceprvaka Evrope. Hrvatski napadač bi u ponedjeljak trebalo da obavi medicinske preglede u Torinu i potpisati ugovor sa Juventusom.

Tu vijest juče je objavio italijanski sportski kanal "SKy Sport 24", a kasnije tokom dana to je potvrdila i "Gazzetta dello Sport".

"Gazzeta" piše da hrvatski reprezentativac stiže u Juventus za 15 miliona eura, a Atletiko Madrid bi kroz bonuse mogao da dobije još tri miliona, u slučaju da Mandžukić ispuni ugovorom precizirane statističke pokazatelje.

Prema pisanju italijanskih medija, Mandžukić je već dogovorio lične uslove sa Juventusom, sa kojim će potpisat ugovor do 2019. godine.

U svim takičenjima ove sezone Mandžukić za Atletiko postigao 20 golova. To je njegov slabiji učinak nego prethodnih sezona, imao je višemjesečni golgeterski post od februara do maja.

Napadač Atletika ranije je dobio 'zeleno svjetlo' za odlazak iz Madrida. Trener "kolčonerosa" Dijego Simeone javno je nekoliko puta kazao da mu treba novi napadač, što je jasno govorilo Mandžukiću da traži novi klub.

S druge strane, "Stara dama" treba novog špica, budući da se Karlos Tevez vraća u Boku Juniors i njegovo mjesto ostaje upražnjeno.

Međutim, mediji sa Apenina pišu da dolazak Mandžukića u Juve znači i definitivni odlazak Fernanda Ljorentea.

Baskijac će poslije dvije godine napustiti Torino, ali u njegovom transferu postoji jedan problem. Šampion Italije se dogovorio sa Monakom, dok bi nekadašnji igrač Bilbaoa nazad u Španiju.

"Kneževi" su spremni da plate Juventusu 15 miliona eura i da Ljorenteu garantuju 4 i po miliona po sezoni. Ali, u trku za Ljorenteovim potpisom ukljućila se i Sevilja.

Ipak, Andalužani nijesu spremni da izdvoje 15 miliona eura, pa uprava Juventusa ubjeđuje visokog napdača da prihvati ponudu Monaka, da bi novcem od njegovog transfera pokrila troškove dolaska Mandžukića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније