Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2013. 17:15 >> 17:15

PREMIJER LIGA

Bejl, Suarez i Van Persi nominovani za igrača godine

Geret Bejl, Luis Suarez i Robin van Persi na skraćenoj su listi kandidata za igrača godine u Premijer ligi.

Profesionalna fudbalska aasocijacija (FA) objavila je spisak šestorice nominovanih fudbalera za naslov najboljeg, a pored igrača Totenhema, Liverpula i Mančester Junajteda, predloženi su još Majkl Kerik (M. Junajted), kao i tandem Čelsija - Eden Azar i Huan Mata.


Bejl, koji je već bio igrač godine - 2011, ove sezone je za Totenhem postigao 22 gola i odigrao 38 ligaških mečeva. Napadač Junajteda Van Persi - prošlogodišnji pobjednik, postigao je 25 golova u svojoj prvoj sezoni za klub sa Old Traforda.

Suarez je 29 puta pogodio mrežu u dresu Liverpula ove sezone. Igrači Čelsija, Mata i Azar, kao i Kerik, praktično su autsajderi u ovogodišnjoj trci za izbor fudbalera godine. Pobednik će biti saopšten 28. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније