Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 10. 2015. 09:05 >> 09:40
2

JOVOVIĆ UOČI ZADRA

"Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica"

Košarkaši Budućnost Volija igraće danas u Podgorici protiv Zadra utakmicu četvrtog kola ABA lige.

Podgorički klub dočekuje Zadar sa dvije ubjedljive pobjede u "Morači", a želja da se ostane što bliže vrhu ponovo nameće imperativ pobjede.

U seriji utakmica na dva dana nema prostora za odgovarajući trening koji je neophodan "plavima" kako bi uigrali sve linije tima, ali to ne smije ni da bude alibi.

"Opet nas očekuje vrlo zahtjevna utakmica. Zadar je imao težak meč s Crvenom zvezdom u kome je dosta dobro izgledao u defanzivi. Vjerovatno će pokušati da isto učini i u Podgorici. Nemamo mnogo vremena za pripremu, ali ćemo iskoristiti ovaj jedan dan da dovoljno spremni dočekamo Zadrane", kaže trener Budućnosti Igor Jovović za zvanični sajt Budućnosti.

Kapiten "plavih" Suad Šehović osvojio je MVP titulu 3. kola ABA lige. U pobjedi nad Mega Leksom, Suad je sakupio 30 indeksnih poena, postigao je 23 poena, uhvatio 9 lopti i imao 4 ukradene lopte.

"Kao i prošle sezone selektirana je ekipa u kojoj uvijek, na svakoj utakmici neko dođe do izražaja. Sa Crvenom zvezdom su to bili Tadija (Dragićević), i Sead (Šehović), ovoga puta sam ja, ali ništa od toga ne bi moglo da bude bez dobrog kolektiva", ističe Šehović.

Posljednjih godina i tradicija je na strani košarkaša Budućnosti. Nanizali su osam pobjeda, a samo su jednom izgubili u posljednjih 10 mečeva u Podgorici i Zadru.

"Moramo se sada osvježiti za susret sa Zadrom, i psihički i fizički. U goste nam dolazi kvalitetan tim koji je namučio Zvezdu. Moramo prije svega da se taktički dobro pripremimo", zaključio je kapiten.

Duel u dvorani "Morača" počeće u 17 sati.

Drugi crnogorski predstavnik, nikšićka Sutjeska, ugostiće sjutra Metalac iz Valjeva.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније