Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

14. 02. 2016. 13:41 >> 13:26

PROTIV IGOKEE

Pavićević: Želimo da nastavimo seriju pobjeda

Budućnost Voli želi protiv Igokee da odigra dobar meč i nastavi seriju pobjeda u ABA ligi, kazao je trener podgoričkih košarkaša, Luka Pavićević.

 

Budućnost Voli i Igokea odigraće sjutra u Podgorici utakmicu 24. kola ABA lige.

Pavićević je kazao da je zbog povreda igrača imao problema da pripremi meč.

"Suočavamo se sa povredama, imamo izvrtanje zgloba Suada Šehovića i još jače isčašenje zgloba Alksa marića. Odsutan je zbog probblema sa koljenom i Džulijus Dženkins. Bez obzira na sve, napadamo na najjači mogući način u želji da zadržimo nivo igre i intenziteta i želje za pobjedom", kazao je Pavićević na konferenciji za novinare.

On je naglasio da bi smatrao da je Igokea nezgodna ekipa i da je njegov tim kompletan i da nije obezbijedio prvo mjesto.

"Igokea je nezgodan protivnik, igra odbranu skupljanjem i puštanjem protivnika da se oslanja samo na šut. Teško je naći ritam protiv takvog tima, jer se izbjegava protok igre, dubina napada i promjena strani napadu. Protivnička ekipa tada mora biti disciplinovana i šutirati samo iz izgrađenih pozicija. Ekipa koja upadne u zamku dolazi u ozbiljan problem", rekao je Pavićević.

Igokea, kaže on, nije konstantna u šutu, ali da kada ima šutersko veče je opasna.

 "Poznato je da su pobijedili Crvenu zvezdu i Partizan. Želio sam da protiv njih budemo kompletni, da odigramo dobru utakmicu i pobjedom popravimo koeficijent crnogorskim timovima", kazao je Pavićević.

Budućnost Voli je prvi međusobni duel u Laktašima dobila 86:76.

 Nalazi se u seriji od 14 uzastopnih pobjeda, a uoči tri posljednja kola obezbijedila je prvo mjesto uoči finalnog turnira.U dosadašjem dijelu regionalnog šampionata ostvarila je 21 pobjedu i ima 12 više od predstavnika Bosne i Hercegovine.

Prošle sezone crnogorski prvak dobio je oba međusobna duela - u Laktašima 70:62, a pred svojim navijačima 87:72.

 Duel u dvorani Morača počeće u 21 sat, a rukovodstvo kluba najavilo je da će sav prihod od prodatih ulaznica biti doniran udruženju roditelja djece oboljele od kancera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније