Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

27. 02. 2016. 14:03 >> 17:54

TEŽAK MEČ

Jovović vjeruje u trijumf

Trener košarkaša Sutjeske, Igor Jovović, kazao je da očekuje težak i neizvjestan meč protiv Budućnost Volija, ali i da vjeruje da njegov tim uz pomoć navijača može do pobjede.

Budućnost Voli i Sutjeska odigraće sjutra u Nikšiću utakmicu 25. kola ABA lige. Jovović je kazao da su i raniji mečevi između Budućnost Volija i Sutjeske u Nikšiću bili neizvjesni, dosta tvrdi i puni motiva sa obje strane.

"Takvu utakmicu očekujemo i sjutra. O Budućnosti ne treba previše trošiti riječi. To je ekipa koja je dominirala Jadranskom ligom i odavno obezbjedila prvo mjesto, što dovoljno svjedoči o njihovom kvalitetu. Njihove individualne kvalitete moramo nadomjestiti maksimalnom motivacijom i ekstremnom požrtvovanošću. Imaćemo puno dvoranu i u tim okolnostima možemo pobjediti", rekao je Jovović.

On je naglasio da će biti teško pripremiti utakmicu, navodeći da opasnost nikšićkom timu prijeti sa više strana. Kapiten Nikola Žižić kazao je da Sutjeska želi pobjedu kako bi ostala u trci za opstanak.

"Potrebna nam je pobjeda kojom bi gotovo sigurno obezbjedili opstanak, iako zavisimo od drugih rezultata. Radili smo naporno, kao i pred svaku drugu utakmicu, i nadam se da ćemo pobjediti",kazao je Žižić.

Budućnost Voli je prvi međusobni duel u Podgorici dobila 89:87, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je 22 pobjede, 14 više od rivala. Duel u Nikšiću počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније