Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

27. 04. 2016. 08:49 >> 08:32

KLIPERSI OSLABLJENI

Grifin završio sezonu, i Kris Pol van terena

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin neće igrati do kraja sezone zbog povrede noge, saopštio je njegov klub.

Grifin se povrijedio tokom četvrte utakmice plej-ofa protiv Portlanda, a juče je išao na preglede magnetnom rezonancom, na kojima je utvrđeno da je obnovio povredu tetive kvadricepsa u lijevoj nozi.

On će biti spreman za početak priprema sljedeće sezone.

Grifin se prvobitno povrijedio 25. decembra u meču protiv Lejkersa, zbog čega je propustio 41 utakmicu. On je u četiri plej-of utakmice imao prosek od 15 poena, 8,8 skokova i četiri asistencije. Tokom regularnog dela sezone imao je prosjek od 21,4 poena, 8,4 skoka i 4,9 asistencija.

Klipersi su saopštili i da je startnom pleju Krisu Polu danas operisana desna šaka da bi se sanirao lom koji je pretrpio u trećoj četvrtini utakmice sa Portlandom, igrane noć ranije.

Za sada se ne zna koliko će Pol odsustvovati.

Klipersi su vodili sa 2:0 u seriji, ali je Portland izjednačio na 2:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније