Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 05. 2013. 08:48 >> 09:41

FINALE ZAPADA

VIDEO: San Antonio očitao lekciju Memfisu

Na startu finala Zapadne konferencije viđena je dominacija San Antonija u Teksasu. Spursi su, predvođeni sjajnim Parkerom, savladali Memfis 105:83.

San Antonio je vodio tokom cijelog meča. U prvom poluvremenu imali su i +20, ali su Grizliji uspjeli da smanje na podnošljivih -14.

Sjajna odbrana, česta udvajanja najboljeg igrača Memfisa Zeka Rendolfa i čuvari koji su se smjenjivali, bio je recept kojim se igra Memfisa paralisala. Rendolf je prvi dio završio bez poena, a do kraja je upisao samo dva. Njegovi saigrači nijesu uspjeli da iznesu utakmicu, a primili su i previše koševa.

Parker je imao sjajno veče, odbrana gostiju nije imala rješenje za njega, a meč je završio sa 20 poena i 9 asistencija. Dobar je bio je Leonard, koji je ubacio 18 poena, a istakao se i Grin sa 16.

U finišu su oba trenera povukla svoje startere kako bi ih sačuvali za meč broj dva koji je na programu takođe u Teksasu već u utorak. Dan kasnije počinje finale Istoka, gdje će Majami prvo ugostiti Indijanu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније