Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

30. 06. 2016. 11:34 >> 11:16
1

NBA - LJETNJA LIGA

Nikolić debituje protiv Indijane

Crnogorski reprezentativac, Danilo Nikolić dočekaće debi u Ljetnjoj ligi NBA u noći između 2. i 3. jula, u timu Orlando Blu protiv Indijana Pejsersa.

NBA ligaš Orlando Medžik juče je objavio na zvaničnom sajtu sastave svoje "plave" i "bijele" ekipe. Nikolića čeka pet mečeva u Ljetnjoj ligi, a nakon meča sa Indijanom nastupiće protiv Detroita 5. jula, Majamija 6. jula, Dalasa 8. jula i u meču za plasman 9. jula, prenosi Arena.

Krilni centar Mega Leksa dobio je priliku da se u timu našeg Nikole Vučevića dokaže pred eventualni izlazak na NBA draft naredne godine.

Interesantno, Orlando je svojim navijačima "objasnio" na sajtu i kako se čita ime i prezime našeg asa ("Da-NEE-lo Nick-o-lic").

Svi mečevi biće odigrani u "Emvej centar" dvorani u tom gradu na Floridi, a publika neće imati pravo pristupa, osim brojnih agenata, trenera, menadžera.

Orlando će na sajtu objavljivati detaljnu statistiku i snimke mečeva. U ekipi Orlanda između ostalih, nastupiće krilo Kentakija Aleks Pojtres i bek francuskog Lila Ti Džej Prajs.

Nikolić će nakon Ljetnje lige biti dio reprezentacije Crne Gore na pripremama za kvalifikacije za Eurobasket, od 23. jula.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније