Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 05. 2013. 18:20 >> 18:20

POGREŠAN IZBOR

Džekson: Smiješno je da D`Antoni vodi Lejkerse

Bivši trener Čikaga i Lejkersa Fil Džekson bio je početkom sezone jedan od kandidata za povratak na klupu „jezerdžija“. Iskusni trener dobio je ponudu da ponovo predvodi najpopularniju franšizu u NBA ligi, ali je na kraju odlučeno da tu funkciju preuzme Majk D'Antoni.

Džekson kaže da se smijao kada je čuo koga su Lejkersi postavili za trenera.

„Smijao sam se. Mislim, bilo mi je smiješno kada mi je Mič Kupčak rekao da misli da je Majk bolji trener za ovu grupu momaka. Znate, mislim da su tražili dugoročno rješenje. Tražili su nekoga ko bi mogao da vrati šou Lejkersa. Željeli su da vrate duh 80-ih godina i sliku koja prati Lejkerse kroz istoriju. Mislim da ova operacija nije uspjela jer je postojala briga u kom pravcu će ići Lejkersi“,  rekao je Džekson.

Legendarni trener je istakao da mu je Kupčak dao rok da se izjasni, a nedugo zatim ga nazvao da mu kaže da je D`Antoni novi trener.

„Mič me je zvao u nedjelju u ponoć i trebalo je u ponedjeljak da im dam odgovor. Potom me je ponovo nazvao i rekao da su donijeli odluku da zaposle D'Antonija, jer su smatrali da je on najbolje rješenje. Rekao sam „Za Stiva Neša da, ali nijesam siguran da je on pravi trener za Dvajta Hauarda“ - zaključio je Džekson, uz konstataciju da postoji veoma mala verovatnoća da se ponovo vrati trenerskom poslu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније