Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 07. 2013. 19:15 >> 19:15

EP(B DIVIZIJA)

Juniori bez poraza u prvoj fazi

Juniorska reprezentacija prvu fazu Evropskog prvenstva B divizije za igrače do 18 godina u Strumici završila je sa maksimalnim učinkom - ''crveni'' su u petom kolu grupe D, savladali Luksemburg 69:52 (21:9, 13:15, 15:15, 20:13).

''Crveni'' su dominirali od početka meča, već u 4. minutu vodili su 11:0, a pobjednik se mogao naslutiti nakon prve četvrtine (21:9), jer je bila evidentna velika razlika u kvalitetu.

Izabranici Dragana Radovića u nastavku meča čuvali su veliku prednost, koja je 25 sekundi prije kraja iznosila i 19 poena (69:50).

Milovan Drašković sa 13 poena i 10 skokova i Aleksandar Dožić koji je pored 13 poena, imao i pet uhvaćenih lopti predvodili su našu reprezentaciju do pobjede. Sjajno izdanje pružio je i Zoran Nikolić koji je postigao devet poena i imao čak 17 uhvaćenih lopti.

Crna Gora u drugu fazu će prenijeti dva boda, a rivali u grupi F će biti dvije prvoplasirane selekcije iz grupe C - Izrael i Švedska.

Izrael će kao i naša selekcija u drugu fazu prenijeti dva boda, dok Švedska i Belgija drugu rundu počinju bez bodova.

Crna Gora će na startu druge faze u srijedu igrati protiv Švedske i pobjedom bi izborila plasman u polufinale šampionata u Strumici.

Tri prvoplasirane selekcije će izboriti plasman u A diviziju.

(tekst i foto: sajt KSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније