Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ sportklub.rs ]

30. 10. 2018. 11:40 >> 11:18

BIVŠI BEK ARMANIJA

Tiodor na meti Budućnosti

Plejmejker Džordan Tiodor na meti je podgoričke Budućnosti, prenosi specijalizovani košarkaški portal "Sportando".

Iz redova crnogorskog kluba najavljeni su otkazi za neke košarkaše, ali i nova pojačanja.

Bivši bek Armanija želja je branioca titule u ABA ligi. Iako ima ponude Darušafake i Limoža, prioritet za Amerikanca sa makedonskim državljanstvom imaju timovi koji nastupaju u Evroligi.

Tiodor je do sada u karijeri nosio dres Banvita i Frankfurta.

Budućnost traga za novim pojačanjima, s obzirom na loš start sezone u elitnom takmičenju. Podgoričani su, pored Himkija, jedini koji ne znaju za trijumf u četiri kola Evrolige.

U ABA ligi, Budućnost ima skor 2-3, pa bi Tiodor mogao da bude sjajna opcija za tim Aleksandra Džikića i u regionalnom i u evropskom takmičenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније