Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 11. 2018. 20:10 >> 22:38

DRUGA ABA LIGA

Lovćen preko Heliosa do treće pobjede, poraz Sutjeske

Košarkaši Lovćena pobijedili su slovenački Helios na Cetinju 79:58, dok je Sutjeska poražena od Rogaške 95:81, u mečevima sedmog kola ABA 2 lige.

Lovćen je fenomenalno odigrao prvo poluvrijeme i već tada praktično riješio pitanje pobjednika, pošto je nakon 20 minuta igre imao 19 poena prednosti (46:27).

Lovćen je upisao treću pobjedu, a najefikasniji u taboru Cetinjana bio je Miloš Popović sa 24 poena. Aleksa Popović je postigao 12, Todorović sa 11, a Vrbica i Pilčević sa po 10.

U poraženoj ekipi najefikasniji je bio Šalić sa 10 pogodaka.

Sutjeska je pretrpjela treći poraz. Nikišićani su odolijevali do početka druge dionice, kada je domaćin serijom 20:6 stigao do plus deset (42:32) i više se nije osvrćao.

Radosav Spasojević je sa 24 poena bio najefikasniji kod Sutjeske.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније