Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 11. 2018. 21:54 >> 21:28

DOPUTOVALI U RIGU

Popović: Sav fokus na meč u četvrtak

Plejmejker košarkaške reprezentacije Crne Gore Petar Popović ističe da je sav fokus na meč u četvrtak protiv Letonije.

Najbolji crnogorski košarkaši doputovali su danas u Rigu, gdje ih u četvrtak očekuje važan meč sa Letonijom u 9. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Crveni" bi trijumfom napravili veliki korak ka plasmanu na Mundobasket.

"Svi smo dočekali ovaj prozor u pozitivnoj atmosferi. Mislim da smo mi ekipa koja je u odnosu na prethodni prozor pretrpjela najmanje promjena. Znamo šta treba da uradimo da bi se plasirali. Bukvalno sav fokus na meč u četvrtak, da ostvarimo tu pobjedu, pa da usmjerimo misli na meč sa Turskom u Podgorici", kazao je Popović.

Letonija je na trećem mjestu i ima pobjedu više od naše selekcije i Ukrajine.

"Znamo da već oni godinama gaje taj neki sistem brze košarke. Gledali smo ih i na prethodnom Evropskom prvenstvu, igraju brzu košarku. Nijesam siguran u kakvom će oni sastavu biti, ali bitno je da mi budemo na maksimumu, da se što bolje pripremimo, da iskoristimo dva treninga i mislim da će sve zavisiti od nas u ovom meču", dodao je Popović..

Španija je lider sa sedam pobjeda i jednim porazom, dok je na drugom mjestu Turska, koja gostuje u Morači u nedjelju.

"Prednost je u tome što nijesmo mijenjali sastav, poznajemo se dosta dobro, većina je na okupu nekoliko godina, daćemo sve od sebe, nadamo se pobjedi, blizu nam je to Svjetsko prvenstvo i greota bi bilo da to ne iskoristimo sad", zaključio je Popović.

Meč sa Letoncima je 29. novembra od 18 sati i 30 minuta.

Prilog: Marko Jaćimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније