Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda / Arena ]

13. 12. 2018. 10:48 >> 10:22

BORBA ZA PLEJ-OF

Vučević: Potrebna hitna reakcija

Potrebna nam je hitna reakcija, da ne ispadnemo iz plej-of borbe usred sezone, ocijenio je centar Orlanda Nikola Vučević.

Vučević, crnogorska NBA zvijezda, kazao je da njegov tim Orlando mora u naredna dva meča u Meksiko sitiju “pronaći svrhu i suštinu igre”.

Tim sa Floride je u krizi, suočen sa serijom od tri poraza. Sada ima skor 12-15 u NBA. U porazu od Dalasa u ponedjeljak Vučević je ubacio samo osam poena, uz 18 skokova.

"Potrebna nam je hitna reakcija, da ne ispadnemo iz plej-of borbe usred sezone. Čekaju nas važni mečevi u Meksiko sitiju sa Čikagom i Jutom. Prije svega, fokusirani smo na našu igru. Očekujemo veliku podršku meksičkih navijača u ovoj situaciji. Upravo sam u ovom gradu igrao prvi meč za Orlando, na jesen 2012. u predsezoni i to je lijepa uspomena", rekao je Vučević.

Baranin je opisao ovu neobičnu situaciju “gostovanja” NBA mečeva u glavnom gradu Meksika kao “bilo koje drugo gostovanje, s tim što sada gostuju oba tima u utakmici”.

Kazao je da mu odgovara što je ekipa na ovom putovanju usmjerena isključivo na košarkaške obaveze. Sa Čikagom Orlando će igrati kasno noćas, a sa Jutom u noći između subote i nedjelje.

Ekipa je bez startnog beka Evana Furnijea, koji nije igrao u ponedjeljak niti otputovao u Meksiko Siti, a klub je kao objašnjenje naveo “razloge privatne prirode”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније