Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

07. 01. 2019. 08:50 >> 14:44

ŠESTI PORAZ U NIZU

Finiks drugi najgori tim u NBA

Košarkaši Finiks Sansa poraženi su sinoć od Šarlota rezultatom 119:113.

Ekipa koju vodi srpski trener Igor Kokoškov nastavila je sa veoma lošim partijama i zabilježila šesti poraz u nizu.

Sansi su se držali u prvom poluvremenu, ali su Hornetsi dodali gas u nastavku i uspjeli da steknu zalihu dovoljnu da ostvare novi trijumf.

Najbolji u pobjedničkoj ekipi bio je Voker sa 29 poena i 7 skokova, pratio ga je Toni Parker sa 20 poena, jedan više od Ernangomesa koji je uhvatio 9 lopti.

Na drugoj strani, Voren je bio najistaknutiji sa 23 poena, dok je Džekson dodao 20.

Šarlot je ovim trijumfom zadržao osmu poziciju u Istočnoj konferenciji sa 19 pobjeda i 20 poraza, dok je Finiks ostao ubjedljivo posljednji na Zapadu sa skorom 9-32.

Jedini lošiji tim u ligi je Klivlend koji ima isti broj poraza i jednu pobjedu manje.

U noći između nedjelje i ponedjeljka Atlanta je sa 106:82 bila bolja od Majamija, Vašington Vizardsi su rezultatom 116:98 prekinuli seriju Oklahome uprkos tripl-dablu Rasela Vestbruka, a Toronto je lako izašao na kraj sa Indijanom – 121:105.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније