Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 04. 2019. 23:20   >>  23:18

EVROLIGA

CSKA slavio u Vitoriji, Efes deklasirao Barsu

Košarkaši CSKA iz Moskve i Efesa poveli su sa 2:1 u četvrtfinalu Evrolige, pošto su večeras u gostima pobijedili Baskoniju, odnosno Barselonu.

CSKA je na gostovanju u Vitoriji pobijedio domaćina fajnal-fora Evrolige, Baskoniju sa 84:77 u trećoj utakmici četvrtfinala, pa će im za plasman na završni turnir biti potrebna pobjeda u petak.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Nando De Kolo sa 28 poena, a uz to je imao pet asistencija i dva skoka, dok je Kori Higins ubacio 11.

U ekipi Baskonije istakao se Vensan Poarije sa 19 poena, a Darun Hilard dodao je 13.

Efes je na gostovanju u Kataloniji deklasirao Barselonu sa 102:68.

Najzaslužniji za trijumf bio je Šejn Larkin sa 30 poena, Vasilije Micić upisao je 14 poena, osam asistencije, tri ukradene lopte i jednan skok, dok je Brajant Danston ostvario "dabl-dabl" od po 10 poena i skokova, a Adrijen Moerman postigao je 13.

U ekipi Barselone istakao se Adam Hanga sa 13 poena, dok je Ante Tomić bio dvocifren sa 11 poena, a Kajl Kjurik sa 12.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније