Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 05. 2019. 17:33 >> 17:33

BIVŠI TRENER CEDEVITE

Veljko Mršić novi selektor Hrvatske

Dosadašnji sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Veljko Mršić biće novi selektor reprezentacije Hrvatske, potvrdio je danas taj klub.

Mršić će na mjestu selektora reprezentacije Hrvatske naslijediti Dražena Anzulovića koji je na toj dužnosti bio godinu dana i nije uspio da izbori plasman na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini.

Veljko Mršić (48) je u Cedeviti prošao put od trenera juniorske ekipe, pomoćnika Jasminu Repeši kad je Cedevita osvojila prvu titulu prvaka Hrvatske, pa do samostalnog vođenja prvog tima s kojom je osvojio tri trofeja državnog prvaka, dva Kupa "Krešimira Ćosića" i stigao do Top 16 faze Evrolige.

On je od novembra prošle godine bio na funkciji sportskog direktora Cedevite.

Cedevita je Mršiću poželjela puno sreće u nastavku karijere i zahvalila mu na svemu što je uradio za klub, ali i istakla da će mu uvek biti na raspolaganju kada mu to bude potrebno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније