Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

sportklub.rs [ Objavio: O.Z. ]

21. 06. 2019. 23:01 >> 23:01

3:1 U POBJEDAMA

Real srušio Barsu i došao do 35. titule

Košarkaši Real Madrida odbranili su titulu šampiona Španije. Oni su u četvrtom meču finalne plej-of serije španskog prvenstva slavili protiv Barselone rezultatom 74:68.

Ekipa Pabla Lasa vodila je tokom većeg dijela meča, ali su Katalonci u nekoliko navrata uspjeli da priprijete braniocu titule.

Najubjedljiviju prednost Real je imao u posljednjoj dionici, kada je stigao i do +12 i tada praktično riješio pitanje pobjednika.

Najbolji u pobjedi Real Madrida bio je Fakundo Kampaco sa 15 poena, devet skokova i šest asistencija.

Pratio ga je Rudi Fernandes sa 12, a po 10 poena dodali su Entoni Rendolf, Valter Tavares i Fabijan Kozer.

U ekipi Svetislava Pešića istakao se Kevin Pengos sa 16 poena, Kris Singlton dodao je 12, dok je dvocifren bio i Adam Hanga sa 11.

Kraljevski klub tako je stigao do 35. titule šampiona Španije u istoriji kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније