Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 10. 2019. 14:06 >> 14:03

TRINKIJERI PRED MORNAR

Koncentracija, disciplina i požrtvovanost recept za pobjedu

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da su njegovoj ekipi za pobjedu u predstojećem meču protiv Mornara u ABA ligi potrebni koncentracija, disciplina u napadu i odbrani i požrtvovanost.

"Još jedno gostovanje, još jedna veoma teška utakmica je pred nama. Mornar u svom sastavu ima veoma nezgodne igrače i kada uđu u svoj ritam jako im je teško parirati. Koncentracija, disciplina u napadu i odbrani, požrtvovanost... To je ono što nam treba na visokom nivou u sjutrašnjoj utakmici. Samo tako možemo do cilja", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sjutra gostuju Mornaru u Baru, u utakmici trećeg kola ABA lige.

Tim iz Bara je u prva dva kola regionalnog šampionata zabilježio isto toliko pobjeda, dok crno-bijeli imaju učinak 1/1.

"Sjećam se prije tri sezone prvog kola koje smo odigrali u Baru. Mornar je tada tek ušao u ABA ligu, ali su i onda imali dobar tim i sjajnu publiku. Pobijedili smo tada košem koji je Novica Veličković dao pred kraj utakmice, ali je utakmica bila veoma teška i lako smo mogli da je izgubimo. Siguran sam da će i sjutra biti veoma teško, tim prije što je Mornar i ove godina sklopio dobru i iskusnu ekipu i što igraju veoma efikasno", rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

"Ipak, i mi se uzdamo u svoje kvalitete. Vjerujem da možemo da odigramo dobru utakmicu i da dođemo do pobjede koja bi nam puno značila", dodao je Birčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније