Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 11. 2019. 23:30 >> 23:28

EVROLIGA

PAO siguran protiv Valensije, Asvel iznenadio CSKA

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su večeras na svom terenu Valensiju sa 91:80 (26:18, 19:17, 23:29, 23:16) u utakmici sedmog kola Evrolige.

PAO je upisao četvrtu pobjedu i trenutno je sedmi na tabeli Evrolige, dok je Valensija i dalje na samo jednom trijumfu i posljednja je.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dešon Tomas sa 19 poena, Tajris Rajs je dodao 14, a Džimer Fredet 12 poena. Sjajnu partiju pružio je Nik Kalates kojem je jedna asistencija nedostajala za trip-dabl - 13 poena, 12 skokova i devet asistencija.

U redovima Valensije najbolji je bio Džordan Lojd sa 27 poena. Crnogorski reprezentativac Bojan Dubljević upisao je 11 poena uz pet skokova i asistenciju za 24 minuta provedenih na parketu.

Košarkaši Asvela pobijedili su na svom terenu moskovski CSKA sa 67:66 (12:17, 21:13, 17:22, 17:14).

CSKA nakon sedam odigranih kola ima pet pobjeda i dva poraza, dok je Asvel upisao četvrtu pobjedu.

Asvel su do pobjede vodili Rihard Lomažs sa 15 i Džordan Tejlor sa 14 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Majk Džejms sa 14 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније