Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 11. 2019. 19:07   >>  22:35

ABA LIGA

Budućnost na vrhu, Olimpija za petama

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su danas u Laktašima ekipu Igokee 83:72 (19:20, 26:22, 14:16, 24:14), u utakmici sedmog kola ABA lige.

Svi igrači Budućnosti koji su igrali upisali su se među strijelce, a najefikasniji je bio Nikola Ivanović sa 18 poena. Džastin Kobs postigao je 13 poena, Skot Bemfort 11, a Suad Šehović 10 poena uz šest skokova.

U ekipi Igokee najefikasniji je bio Rašad Von sa 20 poena, Đorđe Gagić dodao je 14, a Kinan Evans 12 poena i šest skokova.

Poslije sedam kola Budućnost je prva na tabeli sa šest pobjeda, a Igokea ima jednu pobjedu.

U drugom meču, košarkaši FMP-a izgubili su u Ljubljani od Cedevita Olimpije sa 93:89 (19:21, 20:24, 24:28, 26:20).

U ekipi iz Železnika najefikasniji je bio Stefan Đorđević sa 17 poena i pet skokova, Marko Jeremić postigao je 11, a Aleksa Radanov 10 poena.

Cedevita Olimpiju predvodio je Kodi Miler-Mekintajer sa 21 poenom, sedam asistencija i četiri skoka. Rajan Boutrajt u pobjedi je učestvovao sa 15 poena, Jaka Blažič sa 14 poena i pet skokova, a Mikel Tompkins sa 10 poena i 10 skokova.

Cedevita Olimpija ima skor od pet pobjeda i jednog poraza koliko ima i prvoplasirana Budućnost, a FMP na trećem mjestu ima pobjedu manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније