Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina, Objavila: R.P. ]

17. 11. 2019. 17:16   >>  18:00 2

KVALIFIKACIJE ZA EP

Košarkašice poražene u Malmeu

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je u Malmeu od Švedske 68:55, u utakmici drugog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

To je prvi poraz crnogorskih košarkašica, nakon što su na startu kvalifikacija bile slobodne.

Domaćin je opravdao očekivanja, tokom cijelog meča bio je u vođstvu, koje je u 17. minutu iznpsilo 23 poena (39:16).

Crnogorske košarkašice u finišu uspjele su da zaostak smanje, u 37. minutu razlika je iznosila sedam (62:55), ali nijesu imali snage da zaprijete ili iznenade rivala.

Švedsku selekciju do drugog trijumfa vodile su Elin Eldebrink sa 16 i Amanda Zahui sa 15, dok je Frida Eldebrink ubacila 11 poena.

U crnogorskoj selekciji najefikasnija je bila Božica Mujović sa 17, Markiša Getling je ubacila 13, dok je MIlica Jovanović meč završila sa deset poena.

U ovom kolu slobodan je bio Izrael.

Crna Gora će u narednom kolu, 13. novembra sljedeće godine, ugostiti Izrael.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније