Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 11. 2019. 19:27 >> 19:43

OTKAZ U PORTLANDU

Gasol ostao bez kluba, Barselona ga zove

Španski košarkaš Pau Gasol ostao je bez kluba nakon što su Portland Trejl Blejzersi raskinuli saradnju s njim.

Portland je sinoć potvrdio da Gasol više nije član tog kluba, te da su dogovorili sporazumni raskid saradnje. Iskusni 39-godišnji košarkaš u Portland je stigao ljetos, ali nije odigrao ni minuta za ovaj tim zbog problema s povredom.

Gasol je prošle sezone zadobio povredu stopala od koje se još uvijek nije u potpunosti oporavio. Portland je rizikovao njegovim dovođenjem, ali se rizik nije isplatio.

Španac je trenutno bez kluba, ali to bi moglo da se promijeni veoma brzo jer Barselona želi da se on vrati u klub u kojem je sve počelo. Katalonci su još ljetos željeli da ga angažuju, ali Gasol je htio da ostane u NBA ligi.

Međutim, čini se da je povratak u Barcelonu za njega najbolja stvar jer tamo već ima status legende. Gasol ne želi završiti karijeru jer mu je namjera da narednog ljeta igra na Olimpijskim igrama u Tokiju, te je poručio da će učiniti sve da bude spreman.

Barselona je već kontaktirala njegovog agenta, te su jasno poručili Gasolu da su njemu vrata katalonskog kluba uvijek otvorena. Gasol je za Barsu debitovao 1998. godine, a tri godine kasnije otišao je u Memfis i ostvario veliku NBA karijeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније