Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2019. 14:56 >> 16:16

STIGAO U PODGORICU

Kilpatrik: Da vratimo Budućnost u Evroligu

Najnovije pojačanje Budućnost Volija Šon Kilpatrik stigao je u Podgoricu i poručio da će pomoći ekipi da osvaja titule i vrati se u Evroligu.

Amerikanac sa bogatim NBA iskustvom potpisao je ugovor sa crnogorskim šampionom i debitovaće u nedelju protiv Partizana u velikom derbiju osmog kola ABA lige.

"Veoma sam srećan što sam konačno stigao u Podgoricu i da budem dio ove porodice. Ovo je jedinstvena situacija za mene jer dolazim iz Njujorka gdje su svi takođe kao porodica povezani i kada vidim kako sve funkcioniše ovdje osjećam da sam u veoma unikatnoj situaciji", rekao je Kilpatrik.

Želja je jasna - što više pobjeda i trofeja.

"Pokušaću da pomognem ekipi da dođemo do što više pobjeda, da se vratimo u Evroligu ali ipak, najvažnije je da osvajamo šampionate. To je nešto na šta sam ja usresrijeđen, dolazim iz situacije gdje smo osvojili šampionat. Mislim da bi to bilo veliko i za tim kao i za mene", poručio je Šon Kilpatrik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније