Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: M.M ]

23. 11. 2019. 13:43 >> 13:35

TRINKIJERI PRED UTAKMICU

"Budućnost ima odličan tim"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da Budućnost ima odličan tim, ali da je na njegovoj ekipi da nađe "specifične taktičke solucije" i da pokuša da nametne svoju igru.

"Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobjeda, imaju veoma talentovane igrače i uvijek velike ambicije. Na nama je da nađemo specifične taktičke solucije, da pokušamo odvesti utakmicu na našu košarku i da igramo kako umijemo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sjutra gostuju Budućnosti u utakmici osmog kola ABA lige.

Nakon sedam odigranih kola, Partizan ima pet pobjeda i dva poraza u regionalnom takmičenju, a Budućnost skor 6/1.

Kapiten Partizana Novica Veličković se nakon propuštene utakmice protiv Ritasa u Evrokupu vraća u tim.

"U Podgorici je uvek teško igrati. Ne mogu da se sjetim nijedne utakmice koju je Partizan lako dobio dolje, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na diobi su prvog mjesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobjedom", rekao je Veličković.

Utakmica se igra sutra od 18.00 u podgoričkom Sportskom centru Morača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније