Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 11. 2019. 20:50 >> 20:43
1

"OČIGLEDNA INDOLENTNOST IGRAČA"

Pavićević: Biće promjena u timu

Trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon još jednog ubjedljivog poraza svog tima najavio promjene.

"Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobjedi. Upozoravao sam igrače da, kad dođe do promjene trenera, igrači krenu od nule i daju 150 odsto mogućnosti,. Takav pristup je imala Zvezda večeras i nije nikakvo iznenađenje. Jedino iznenađenje je što mi nijesmo bili spremni, 1. četvrtina je odlučila pobjednika. Broj igrača ne čini tim, već grupa momaka koja „gine” zajedno. Imamo taj problem, nemamo hemiju, nemamo podjednak odnos svakog igrača. Očigledna je indolentnost nekih igrača, to nas košta. Imali smo najbolju namjeru, ali ako vidite da grupa igrača ne funkcioniše, nešto mora da se mijenja. Napravićemo promjenu, odlučićemo se za one za koje mislimo da će odraditi posao do kraja. Imena i prošlost ne postoje, kao ni za mene kao trenera. Dobili su pare za prošlost, ispoštovali smo ih i dali im ugovore koje su tražili, ali sada moraju da ih opravdaju.", istakao je Pavićević.

Trener Barana je bio ljut na rivala, jer je postigao koš u posljednjem napadu, kada su svi igrači stali.

"Nije mi jasan ovaj posljednji koš. Ali, ako su oni tako odlučili nemojte poslije da kukaju kad i mi budemo spremni u Baru. Budite sigurni da će ta utakmica biti mnogo drugačija zbog onog koša. Mi smo najkorektnija sredina, ali onako da se završi utakmica... Uradićemo sve da im vratimo istom mjerom. Ovo je sportska ljutnja, radi se o korektnosti. Jesmo li zaslužili ovo? Zvezda se uvijek osjećala kao kod svoje kuće u Baru. Kad me već vučete za jezik, u Podgorici nijedan navijač Zvezde ne uđe u dvoranu, a u Baru igra pred domaćim i mi smo se ponosili sa tim. Sada nijedan neće ući", naglasio je Pavićević.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније