Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 11. 2019. 16:48 >> 21:24

MUNDOBASKET NEVJEROVATNO ISKUSTVO

Dubljević: Malo nas je i treba da budemo ponosni na to što imamo

Crnogorski reprezentatovac Bojan Dubljević je istakao da je ponosan na nastup "crvenih" na Mundobasketu.

Crna Gora je u Kini ostvarila jednu pobjedu i to u posljednjem meču protiv Japana, dok je poražena od Grčke, Brazila, Novog Zelanta i Turske.

"Bilo je to nevjerovatno iskustvo, prvi i jedini put da igram na Svjetskom prvenstvu, ponosan sam na ekipu. Zasluženo smo se kvalifikovali, borili smo se kroz kvalifikacije, imali smo nevjerovatan tim, kao i atmosferu u ekipi, to nas je odvelo na šampionat. Naravno, mnogi su očekivali nešto nerealno, da ćemo uzeti medalju, ali mi smo mala zemlja, prvi put smo na najvećem takmičenju. Iz mog ugla sam, ponosan što sam bio dio toga, što smo se borili na svakoj utakmici, neke stvari nijesu išle. Željeli smo da naš narod bude ponosan na nas, nije nas mnogo da možemo da se hvalimo svime i svačime, malo nas je i treba da budemo ponosni na to što imamo“, kazao je Dubljević za Sport klub.

Uskoro kreću kvalifikacije za Eurobasket, a kriza u košarci se nastavlja, jer još uvijek nema dogovora Fibe i Evrolige.

"Na kraju samo igrači ispaštaju. Evroligaši i NBA igrači ne mogu da igraju kvalifikacije, za svoju zemlju nastupaju oni koji možda nikada ne bi ušli u sastav da svi mogu da igraju. Mislim da tu FIBA gubi mnogo, poznata imena, dobru košarku, to je svađa koju moraju da riješe što prije, ako žele da nas, igrače, malo rasterete“, rekao je Dubljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније