Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O. Z. ]

15. 12. 2019. 21:50   >>  21:53

NIKŠIĆANI MAKSIMALNI

Sutjeska bolja od Lovćena

Košarkaši Sutjeske pobijedili su večeras u Nikšiću ekipu Lovćena 90:84 (20:23, 32:19, 18:22 i 20:20), u utakmici desetog kola Erste lige.

Nikšićki tim upisao je deseti trijumf i jedini je sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Domaći sastav do pobjede vodio je Nikola Pavlićević sa 25, Ismet Sejfić je dodao 18, dok je Igor Čvorović meč završio sa 16 poena.

U cetinjskom timu, koji je doživio treći poraz, najbolji je bio Marko Kovačević 23 koša, Mašan Vrbica je ubacio 19, a Miloš Popović 17 poena.

Na ostalim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Teodo - Zeta 69:62, Ol stars - Primorje 79:74 i Studentski centar - Jedinstvo 100:81.

Pobjedu je juče ostvario Ibar, koji je kao gost slavio protiv Danilovgrada 88:69.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније