Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 12. 2019. 23:03   >>  22. 12. 2019. 16:04

IBAR UBJEDLJIV

Veliki preokret Sutjeske u Danilovgradu

Košarkaši Sutjeske zadržali su maksimalan učinak nakon 11. kola u Erste ligi , nakon što su protiv Ol Starsa u Danilovgradu nadoknadili minus od 25 poena.

Domaćin je u uvodnoj dionici poveo sa nevjerovatnih 25:0, vodio je skoro tri četvrtine, ali nije izdržao.

Nikšićani su u posljednjim sekundama treće četvrtine kompletirali preokret 64:62, i više nijesu ispuštali vođstvo...

Sutjesku su predvodili Nikola Pavlićević i Draško Knežević sa po 21 poenom, a na drugoj strani istakli su se Aleksandar Bogojević sa 34 poena, te Aleksandar Bulatović i Bogdan Cebalović sa po 13 poena.

Ibar je pobijedio Teodo na svom terenu 91:75 i nastavio borbu za jedno od dva mjesta koja naredne sezone vode u ABA 2 ligu.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Nemanja Gavranić i Nedim Feleć sa po 20 poena. Kod Tivćana najefikasniji je bio Zdravko Bošković sa 27 poena.

Lovćen Bemax je nadigrao Zetu 62:52, dok je Studentski centar slavio na gostovanju Primorju 93:76.

U nedjelju se sastaju Jedinstvo i Danilovgrad (19h).

Tabela: Sutjeska 11-0, Ibar 10-1, Lovćen 8-3, Studentski centar 8-3, Teodo 4-7, Ol Stars 4-7, Jedinstvo 4-6, Primorje 3-8, Zeta 2-9, Danilovgrad 1-9

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније