Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

09. 02. 2020. 19:49 >> 20:49
3

ABA LIGA

"Raspucana" Budućnost pala u Areni, Partizan prvi

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su u Beogradu od Partizana 87:82 (19:23, 28:22, 21:19, 19:18), u utakmici 19. kola ABA lige.

U crnogorskom timu najefikasniji je bio Suad Šehović sa 21 poenom i šest skokova, pri čemu je postigao sedam trojki iz deset pokušaja.  Danilo Nikolić postigao je 18 poena uz pet pogođenih trojki iz sedam pokušaja, i dodao osam skokova, a Džastin Kobs 13 poena, pet asistencija i četiri skoka.

Partizan su predvodili Markus Pejdž sa 20 poena i Ognjen Jaramaz sa 19 poena i pet skokova. Kori Volden pobjedi je doprinio sa 12 poena, šest asistencija, četiri skoka i dvije ukradene lopte, Novica Veličković sa 12 poena i četiri skoka i Rade Zagorac sa sedam poena i sedam skokova.

U Beogradskoj areni večeras je oboren rekord po broju gledalaca u jednoj utakmici ABA lige, pošto je meču prisustvovao 16.531 gledalac.

Partizan ima 15 pobjeda i četiri poraza na prvom mjestu na tabeli regionalnog takmičenja, a Budućnost na drugom mjestu ima pobjedu manje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније