Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 10. 2013. 09:40 >> 09:40

POBJEDA MINESOTE

Novi dvocifreni učinak Pekovića

Protekle noći Minesota je ostvarila pobjedu u duelu sa Milvokijem 98:89, a crnogorski centar Nikola Peković doprinio je trijumfu svoje ekipe sa solidnih 10 poena.

Osim Minesote pobjede u pripremnim mečevima odigranim sinoć upisali su i Hjuston, Majami i Sakramento.

Hjuston je, zahvaljujući Hardenu, ubjedljivo savladao Pejserse sa 116:96, u meču koji je odigran u Manili, na Filipinima. harden je ubacio 21 poen uz pet skokova, a imao je i po četiri asistencij i ukradene lopte. Pojačanje iz Lejkersa Dvajt Hauard dodao je devet poena, uz 3 skoka.

I Sakramento je ostvario ubjedljivu pobjedu. Kingsi su bili bolji od Lejkersa 104:86, a njbolji na parketu je bio DeMarkus Kazins, koji je izašao kao pobjednik iz duela sa Pau Gasolom i Krisom Kejmenom u reketu, osvarivši dabl-dabl učinak od 16 poena i 12 skokova uz 3 asistencije. Gasol je imao 13 poena uz po 5 skokova i proigravanja.

Šampion Majami je savladao Detroit 112:107, a istakao se Kris Boš sa 28 poena.

Rezultati:

Indijana Pejsers - Hjuston Rokets 96:116
Detroit Pistons - Majami Hit 107:112
Minesota Timbervulvs - Milvoki Baks 98:89
LA Lejkers - Sakramento Kings 86:104

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније