Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 10. 2013. 20:42 >> 20:44

EVROLIGA

Budiveljnik savladao Partizan

Budiveljnik je u zanimljivom meču trećeg kola Evrolige savladao Partizna 74:69. Ovo je Ukrajincima prva pobjeda u istoriji u najelitnijem takmičenju.

Budiveljnik je na startu napravio seriju i poveo 9:2.Međutim, sredinom prvog perioda Musli, Kinsi i Gagić su vratili Partizan u igru, a od tog trenutka do kraja gledana je rezultatska klackalica. Na kraju prvih 20 minuta bilo je  44:42 za domaće.

Treću dionicu šampion Srbije riješio je u svoju korist, prije svega zahvaljujući sjajnoj igri u odbrani, spustivši košarkaše Budivljenika na učinak od samo osam poena za deset minuta.

Partizan je vodio sve do pet minuta prije kraja kada Budivljenik veže tri trojke i došao do sedam poena prednosti.

Terens Kinsi i Dragan Milosavljević nijesu dozvolili protivniku da prelomi meč, ali je onda Bogdan Bogdanović promašio polaganje i propustio priliku da poravna rezultat.

Ispostavilo se da je to bila posljednja prilika za šampiona Srbije i ABA lige da se održi u igri....

Darjus Lavrinovič je predvodio svoj tim do pobjede sa 22 poena, a imao je i 7 skokova i 3 asistencije. Samers je sa 15 poena bio drugi najefikasniji u redovima domaćeg tima, a u ekipi Partizana izdvojili su se Kinsi, Bogdanović i Milosavljević.

Partizanov Amerikanac je postigao 16 poena, Milosavljević je upisao 15 poena, a Bogdanović isto toliko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније