Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

09. 07. 2021. 08:22 >> 08:23

FINALE PLEJ-OFA

Finiks na dva koraka od titule

Košarkaši Finiksa pobijedili su prošle noći na svom terenu Milvoki sa 118:108 i tako poveli sa 2:0 u velikom finalu NBA lige.

Bilo je izjednačeno 41:41 kada su Sansi napravili seriju 15:4 i na poluvreme otišli s prednošću od 56:45. U nastavku meča su odoljeli svakom pokušaju Janisa Adetokunba da približi Bakse, tako da su sada na samo dva koraka od prve NBA titule.

Finiks je predvodio Devin Buker sa 31 poenom, pogodivši sedam trojki, Mikal Bridžis je dodao 27, a Kris Pol 23 poena uz osam asistencija.

Na drugoj strani dominirao je Adetokunbo, ali nije imao pomoć saigrača. On je meč završio sa 42 poena i 12 skokova, ali su Džru Holidej i Kris Midlton podbacili.

Holidej je igrao agresivnije, ali nije šutirao puno bolje nego u prvoj utakmici (7 od 21 iz igre), dok je Midlton je šutirao 5/16, pa je Adetokunbo morao da ponese još veći teret na bolnoj lijevoj nozi.

Finalna serija se sada seli u Milvoki, a treći meč je na programu u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније