Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2014. 11:02 >> 11:06
1

HARIZMATIČNI MAKEDONAC

Pero Antić je 'Zvijezda u usponu'!

Slučaj harizmatičnog makedonskog košarkaša zaista treba da posluži kao motivacioni primjer svim košarkašima širom planete.

Da se snovi ostvaruju i u poznim košarkaškim godinama, dokazao je 31-godišnji Pero Antić.

Prije svega, kada je kao iskusan košarkaš dobio priliku da se oproba u najjačoj ligi na svijetu, baš kao i sada, kada je dobio veliko priznanje za svoj učinak u NBA, pozivom da se nađe na NBA Ol-star vikendu.

Povreda prvog centra Hoksa, Horvorda, omogućila je Antiću da se na najbolji mogući način predstavi košarkaškoj javnosti "preko bare".

Iako će biti van terena u naredne dvije do četiri nedjelje, Antić je u dosadašnjem dijelu sezone preodvodio rukije po broju skokova i trojki u odnosu na minute provedene na terenu, nagrada je to što je izabran da kao jedan od devet rukija učestvu na 'Ol-star' vikendu u takmičenju 'Zvijezda u usponu'.

Osim Antića, u izboru su Majkl Karter Vilijams, Stiven Adams, Đianis Antetokunmpo, Trej Burk, Tim Hardavej junior, Viktor Oladipo, Keli Olinik, Mejson Plamli.

Pero Antić nije krio oduševljenje.

"Želio bih da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i čitavom klubu. Ponosan sam što ću predstavljati grad Atlantu i moju domovinu Makedoniju u Nju Orleansu", rekao je Antić.

Američki mediji, šaljivo, u prvi plan ističu da je velikog udjela u tome da Antić bude na spisku imao i njegov vatreni navijač, koji je preko Tvitera ponudio Šeku i Barkliju (trenerima rukija i softmora) 'da dođe do Amerike i do kraja sezone uređuje njihove travnjake MAKAZICAMA ZA NOKTE!'

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније