Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 02. 2014. 21:24 >> 21:25

ERSTE LIGA

Lovćen u derbiju savladao Zetu 2011

Lovćen Basket, Mornar, ABS Primorje i Teodo ostvarili su pobjede u utakmicama 12. kola Erste košarkaške lige. Lovćen Basket je savladao Zetu 2011 - 78:64, Mornar je u gostima bio bolji od Centra 93:67, ABS Primorje je slavilo protiv Ibra 76:74, dok je Teodo u duelu koji je odigran u subotu bio ubjedljiv protiv Jedinstva 85:64. Duel Ulcinja i Sutjeske odgođen je zbog obaveza trenera tima iz Nikšića, Dušana Dubljevića, sa kadetskom reprezentacijom.

 

 

Lovćen Basket je na Cetinju savladao ekipu Zete 2011 rezultatom 78:64 u utakmici 12. kola Erstekošarkaške lige.

To je deseti trijumf cetinjskog tima, dok je ekipa iz Golubovaca doživjela četvrti poraz ove sezone. Mornar je do sedmog trijumfa došao u Bijelom Polju protiv ekipe Centra 93:67.

Uspješni su bili i košarkaši ABS Primorja, koji su u Igalu savladali Ibar 76:74 i ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Teodo je u subotu u Tivtu, u premijernom meču pobijedio Jedinstvo 85:64 i upisao osmi trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Duel Ulcinja i Sutjeske odgođen je zbog obaveza trenera nikšićkog tima, Dušana Dubljevića, sa kadetskom reprezentacijom na turniru u turskom gradu Sakarija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније